IT LAB PREZINTĂ

PROTEJEAZĂ-ȚI DATELE CU SAFEXS

DATELE TALE SUNT ÎN SIGURANȚĂ CU SAFEXS

Safexs Protector este o gamă de unități flash USB securizate, software SSD și de criptare de la C-TWO Products AB, care vă protejează datele confidențiale împotriva accesului neautorizat și pierderii accidentale, cu copiere de rezervă încorporată, partajare sigură a fișierelor, protecția calculatorului, setările de auto-distrugere, motorul antivirus ESET NOD32® opțional și o serie întreagă de alte caracteristici de securitate. Safexs Protector vă protejează datele ca nicio altă unitate USB. 

Safexs Protector are suport pentru TRUE cross-platform și funcționează pe sisteme de operare bazate pe Windows, Mac și Linux. Factorul de formă mic, ușurința în utilizare și vitezele USB 3.0, fac Safexs Protector 3.0 alegerea perfectă pentru agențiile guvernamentale care caută să-și protejeze informațiile sensibile.


INTRODUCING

SAFEXS FIREBOLT SSD

Un SSD robust, cu criptare hardware și o tastatură alfanumerică, conceput pentru a vă proteja datele sensibile de accesul neautorizat și pierderea accidentală.

CRIPTARE HARDWARE

Întotdeauna 100% criptat hardware in modul XTS.

INDEPENDENT DE PLATFORMĂ

Funcționează pe Windows, Mac, Linux, Chrome, Android, Thin Clients, mașini clinice și sisteme încorporate.

RAPID

SSD de înaltă calitate, de mare viteză, cu viteze de transfer de date, de scriere si citire, de până la 200mb/s.

INTANGIBIL

Rășina epoxidică acoperă PCB-ul intern pentru a proteja împotriva atacurilor de inginerie inversă.

BOOTABIL

Poate fi folosit pentru a porni sistemul de operare Windows sau Mac OSX și este stocat într-un mediu criptat hardware protejat care poate fi luat cu dumneavoastră.

DESCARCĂ DATASHEET-UL SSD FIREBOLT

Firebolt este un SSD securizat, portabil și rapid, cu plug and play de securitate ușor de învățat și de utilizat, permițând utilizatorilor să facă copii de siguranță ale fișierelor mari în câteva minute.

DATASHEET

GAMA PRODUSELOR SAFEXS CU CRIPTARE SOFTWARE

CRIPTARE HARDWARE

GAMA PRODUSELOR SAFEXS CU CRIPTARE SOFTWARE

CRIPTARE SOFTWARE